DUO KUOKKANEN & JÄRVENPÄÄ

Mika Kuokkanen ja Ile Järvenpää ovat kaksi pitkän linjan oululaista muusikkoa, joilla on takanaan kohta parikymmentä vuotta duoilua, neljäkymmentä vuotta ystävyyttä sekä parisen tuhatta keikkaa yhdessä tai erikseen ympäri maailmaa ja joiden omien bändien musiikkia on julkaistu lähes viidessäkymmenessä maassa. Suomen kovimmaksi duoksikin tituleeratut herrasmiehet ovat soittaneet ja levyttäneet kaiken tyylistä musiikkia aina klassisesta popin ja rokin kautta hevirokkiin. Duo Kuokkanen & Järvenpää on siitä harvinaislaatuinen duo, että sen karisma kantaa aina ihmisten olohuoneista, ravintoloiden, festareiden sekä isojen areenoiden kautta jäähalleihin. Kovassa nosteessa olevan kaksikon pääasiassa covereista koostuvaan ilmaisuun ovat tukeutuneet mm. Terveystalo, Qstock, Teatria, MaidenFest ja Oulun Kärpät, joiden kutsumana duo soitti vuoden 2019 finaalipeleissä. Kuokkanen ja Järvenpää ovat myös kysyttyjä kavereita eri cover kokoonpanojen keulilla. Kaverusten coverointi kyvyistä kertoo paljon myös se, että kumpikin on ollut coverbändien SM-finaalissa.


MIKA KUOKKANEN Mika Kuokkanen tunnetaan parhaiten Afterworld-bändistä, jonka viimeisin levy julkaistiin 41:ssa maassa ison saksalaisen Noise Recordsin (mm. Helloween, Stratovarius) toimesta. Kuokkasen persoonallista ja vahvaa ääntä onkin kehuttu alan medioissa ympäri maailmaa. Mies on myös mm. laulanut yhden levyn julkaisseessa Olipa Kerran-orkesterissa, joka voitti kolme kertaa peräkkäin ammatillisten oppilaitosten suomenmestaruuden kansanmusiikkisarjassa. Monipuolisen ja laajan ääniskaalan omaava Kuokkanen on myös levyttänyt klassista musiikkia Sibeliuksesta Mozartiin.

ILE JÄRVENPÄÄ Tinkimättömästä asenteestaan ja vahvasta bluesväritteisestä äänestään tunnettu Ilkka ”Ile” Järvenpää on laulanut mm. oululaisessa ”superkokoonpanossa” (jäseniä mm. Sentencedistä) Solution 13:ssa, jonka debyyttialbumi julkaistiin myös suomen rajojen ulkopuolella ja Emillekin levyttäneessä NNS:ssä, jonka viimeisin levy julkaistiin maailmanlaajuisesti saksalaisen Iron Shieldsin toimesta. Tällä hetkellä Järvenpää vokalisoi Euroopan laajuisen levytyssopimuksen saksalaiselle Rock It Up Recordsille allekirjoittaneessa Liverbox -yhtyessä. Vahvan blues ja funktaustan omaava Järvenpää lauloi ja kitaroi aikanaan myös Kiss FM:n ison bändikilpailun voittaneen Vomit/Vomitin riveissä.

Pyydä tarjous!