BANG BANG SISTA -OULULAISTA OSAAMISTA!

Bang Bang Sista on erittäin tasokas oululainen bilebändi, joka koostuu paikallisista koulutetuista ammatti- muusikoista. Viehättävällä naissolistilla varustettu viiden hengen bändi saa varmasti tunnelman kattoon ja tanssilattialla on tunkua ensimmäisestä biisistä lähtien.

BBS on varma valinta tärkeisin tilaisuuksiin (yritysjuhlat, asiakastilaisuudet), juhliin ja bileisiin (häät, syntymäpäivät, karonkka) ja asiakkaita arvostaviin viihde- ja tanssiravintoloihin. Tarkoituksenahan on aina saada juhlakansa viihtymään ja juhlimaan pitkään iltaan hyvän musiikin ja seuran parissa. BBS sävähdyttää huimalla osaamisellaan ja omistautumisellaan musiikin tekemiseen ilman että täytyy soittaa liian kovalla.

Ohjelmatoimistomme hoitaa ammattitaidolla sopimukset, laskutukset ja palkat Bang Bang Sista:n muusikoille. Tuotteilla ja palveluilla on aina laatutakuu sekä myös muutos- ja korvausturva jos jotain yllättävää ilmaantuu ennen keikkaa.

Bändi keikkailee myös duona ja triona pienemmissä tilaisuuksissa.

Jos arvostat laatua ja luotettavuutta sekä tykkäät hyvästä ja menevästä musiikista, varaa Bang Bang Sista.

Laulajana Voice of Finlandistakin tuttu Ellu Malkamäki, sijaisena toimii Hannele Salonsaari-Jaatinen. Koskettimet ja taustalaulu Matti Manninen, kitara ja taustalaulu Petri Kuusela, rummut Jani Kenttä ja basso Jaakko Konttila. Bändi keikkailee vaihtelevin kokoonpanoin.

Pyydä tarjous!