MUTAFUNKERS

Herranjumala mitä kaverit tekee! Mutafunkers on ensiluokkainen hyökkäysketju, jossa viisikkopeli toimii moitteettaa ja hyvin yhteen. Tämä ykkösluokkainen ketju on toiminut yhdessä usean vuoden ajan ja se näkyy ja kuuluu lopputuloksessa. Hyvä liike, pyyteetön työnteko ja peli-ilo takaavat varmasti positiivisen ja mieleenpainuvan lopputuloksen. Se on siinä!

Hippaelokansan tanssikenkien, lantioiden ja äänijänteiden kestävyyttä testataan pääosin englanninkielisillä, mutta myös suomenkielisillä soul/ funk/ pop/ rock/ reggae hiteillä. Laajaa repertuaaria muokataan niin kansan kuin paikankin mukaan sopivaksi, koska bändin tavoitteena on, vain ja ainoastaan, yleisön täydellinen tyydyttäminen, huumaava transsitila.

Riehakas, estoton, paikoin hullaantunut tunnelma saadaan aikaiseksi biisivalinnoilla, hyvällä soundilla sekä poikamaisen viattomalla, mutta seksikkäällä charmilla.

Keikalla voit kuulla mm. seuraavien artistien esittämää musiikkia: RED HOT CHILI PEPPERS, JAMIROQUAI, RAGE AGAINST THE MACHINE, K.C. & THE SUNSHINE, DOOBIE BROTHERS, BLACK CROWES, NIKO AHVONEN, EGOTRIPPI, FOO FIGHTERS, THE COMMITMENTS, U2, KOOL & THE GANG, MUSE, BOB MARLEY JNE.

Mutafunkers | Pete
Pete
Mutafunkers | Ocu
Ocu
Mutafunkers | Mica
Mica
Mutafunkers | Illu
Illu
Mutafunkers | Matias
Matias